Writhing Chowder

Old Mountain Dew

Konferenshotell

Det är bra att kunna komma iväg på en konferens innan semestern så att man kan stämma av allt innan det blir semester och dm flesta är borta. Ja det är ju så underbart att man kan komma iväg och få vara på en konferenshotell och få flera saker gjorda under kort tid.
Det kan vara skönt att komma bort från kontoret lite så att man kan få lite ny energi och kraft.
Det är skönt att det finns så mycket som man kan göra och som man kan hitta på när det ska vara konferens och man vill ju att alla ska trivas och att det ska kännas bra.

Kul med lite omväxling

Ja det är ju så bra med omväxling det kan verkligen göra mycket och man känner att man får en annan energi av att göra det så det är ju väldigt bra för ett företag och man önskar att man kunde ta det lite oftare.
Så om det är något som man inte har planerat in än så kan det vara bra att göra det så att man känner att man får den energin som man vill ha och att kollegorna också får det. Då kan man göra lite bättre ifrån sig och man kan få det att bli lite lättare och smidigare något som man vill och önskar att man ska göra. Det är ju toppen om det går att få det att bli så.
Så det kan vara sista spurten att göra innan semesterns drar igång och man går ner i varv och börjar ta det lugnt. Det är bra att hitta på något då så att man känner att det känns roligt samtidigt som det blir effektivt och det ger något. Ja det är verkligen bra och något som man vill ska fortsätta och som ska bli så som man önskar.